دانلود کتاب The Microbiology of Safe Food by Stephen J Forsythe میکروبیولوژی غذای سالم و ایمن که به بررسی اصول، مبانی و نکات مهم در ایمنی مواد غذایی پرداخته است. بررسی میکروبیولوژی مواد غذایی، تاثیر آن بر ایمنی مصرف کننده، و آخرین استراتژی ها برای کاهش خطرات مرتبط با آن. همانطور که روشهای تولید مواد غذایی ما پیشرفت میکنند، نیاز به درک کاملتر میکروبیولوژی مواد غذایی و روشهای مهمی که از طریق آن بر ایمنی مواد غذایی تأثیر میگذارد نیز افزایش مییابد. Microbiology of Safe Food این نیاز را برآورده می کند و فرآیندها و اثرات میکروبیولوژی مواد غذایی را با رویکردی دقیق و عملی بررسی می کند. استفن جی فورسایت، میکروبیولوژیست، با بررسی عوامل بیماریزای غذایی و موجودات فاسد، موضوعاتی از مقررات بهداشتی و آزمایش محصول گرفته تا معیارهای میکروبیولوژیکی و طرحهای نمونهبرداری را پوشش میدهد.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی: میکروبیولوژی غذای سالم و ایمن
- نویسنده(ها): Stephen J Forsythe
- سال انتشار: 2019
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 1119405254, 9781119405252, 9781119405016, 9781119405535
- تعداد صفحات: 622 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 7.40 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.