خطرات شیمیایی در غذاهای فرآوری شده حرارتی

89,900 تومان

دانلود کتاب Chemical Hazards in Thermally-Processed Foods خطرات شیمیایی در غذاهای فرآوری شده حرارتی و بررسی شیمی آن ها. این کتاب انواع، محتویات، روش‌های تحلیلی، مکانیسم‌های تشکیل و استراتژی‌های کنترل مواد خطرناک تولید شده در طی فرآیند حرارتی غذاها را خلاصه می‌کند. در هر فصل، مواد خطرناکی مانند ترکیبات دی کربونیل، آکریل آمید، فوران، آمین های هتروسیکلیک، اسیدهای چرب ترانس، و محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) از نظر روش های تحلیلی، مکانیسم های تشکیل و استراتژی های کاهش پوشش داده شده و مورد بحث قرار می گیرند.

مشخصات کتاب 

  • عنوان فارسی: خطرات شیمیایی در غذاهای فرآوری شده حرارتی
  • نویسنده(ها): Shuo Wang
  • سال انتشار:  2019
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9789811381171, 9789811381188
  • تعداد صفحات: 198 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 3.47 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “خطرات شیمیایی در غذاهای فرآوری شده حرارتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا