دانلود کتاب اعتبار انواع مواد غذایی و تشخیص تقلب در شیمی مواد غذایی. این کتاب پیشرفته ترین تکنیک های مورد استفاده برای احراز هویت تعداد زیادی از محصولات در سراسر جهان را پوشش می دهد. خواننده از آخرین تکنیک های تحلیلی مرتبط مطلع خواهد شد. فصلها بر تکنیکها و نشانگرهای جدیدی که در سالهای اخیر ظهور کردهاند، تمرکز دارند. یک بخش مقدماتی مفاهیم احراز هویت مواد غذایی را ارائه می دهد در حالی که بخش دوم به طور مفصل به بررسی تکنیک های تحلیلی برای کشف تقلب در رابطه با جغرافیایی، گیاه شناسی، گونه ها و منشاء پردازش و روش های تولید مواد و مواد غذایی می پردازد.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی: اصالتسنجی مواد غذایی: مدیریت، آنالیز و مقررات
- نویسنده(ها): Contantinos A. Georgiou
- سال انتشار: 2017
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781118810262, 9781118810255
- تعداد صفحات: 494 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 4.14 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.