دانلود کتاب Fermentation Processes Engineering in the Food Industry مهندسی فرایندهای تخمیر در صنایع شیمی مواد غذایی. در این کتاب مزایای غذاهای تخمیری در سلامت انسان در محصولات لبنی و غیر لبنی و نوشیدنی ها توضیح داده شده است. این برنامه به بررسی کاربردهای ریزجلبک ها در صنایع غذایی می پردازد و کاربرد مهندسی متابولیک در تولید مواد غذایی تخمیر شده را توضیح می دهد.
با ظهور ابزارهای مدرن زیست شناسی مولکولی و مهندسی ژنتیک و مهارت های جدید در مهندسی متابولیک و زیست شناسی مصنوعی، فناوری تخمیر برای کاربردهای صنعتی در سال های اخیر بسیار توسعه یافته است. با انعکاس این پیشرفتها، مهندسی فرآیندهای تخمیر در صنایع غذایی به بررسی وضعیت هنر جنبههای فناوری مهندسی فرآیندهای تخمیر در بخشهای مختلف مواد غذایی میپردازد.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: مهندسی فرایندهای تخمیر در صنایع غذایی
- نویسنده(ها): Carlos Ricardo Soccol
- سال انتشار: 2013
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781439887684, 9781138198678
- تعداد صفحات: 490 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 6.64 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.