نانوتکنولوژی، امنیت غذایی و تصفیه آب

99,000 تومان

دانلود کتاب Nanotechnology, Food Security and Water Treatment نانوتکنولوژی، امنیت غذایی و تصفیه آب که به بررسی شیمی و کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی و تصفیه آب و فاضلاب پرداخته است. این کتاب به بررسی نانوتکنولوژی پیشرفته در غذا، بهداشت، آب و کشاورزی می پردازد. در مواد غذایی، نانوبیوسنسورها کارایی بی‌سابقه‌ای برای تشخیص آلرژن‌ها، ارگانیسم‌های اصلاح‌شده ژنتیکی و پاتوژن‌ها نشان می‌دهند. در کشاورزی، نانوکودها با آزادسازی آهسته و پیوسته مواد مغذی، تغذیه گیاه را بهبود می بخشند. نانومواد سنتز شده با استفاده از زیست توده مانند قارچ ها برای آب های تمیز آلوده به فلزات سنگین قابل توجه هستند. با این حال، نانوذرات به عنوان مواد تازه معرفی شده در محیط، ممکن است اثرات سمی از خود نشان دهند که در این کتاب بررسی شده است. در زمینه تغییرات آب و هوایی، روش هایی برای نمک زدایی آب نیز ارائه شده است.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: نانوتکنولوژی، امنیت غذایی و تصفیه آب
  • نویسنده(ها): K M Gothandam
  • سال انتشار:  2018
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9783319701653, 9783319701660
  • تعداد صفحات: 344 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  4.75 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “نانوتکنولوژی، امنیت غذایی و تصفیه آب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا