دانلود کتاب Introduction to Food Process Engineering by Albert Ibarz مقدمه ای بر مهندسی فرایندهای غذایی که به بررسی مهندسی و شیمی صنایع مواد غذایی پرداخته است. اصول اساسی لازم برای مطالعه، درک و تجزیه و تحلیل اکثر عملیات واحد در حوزه مهندسی مواد غذایی را پوشش می دهد. این با دو هدف روشن در ذهن تصور شد: 1) ارائه همه موضوعات به صورت سیستماتیک، منسجم و متوالی به منظور ارائه یک پایگاه دانش عالی برای تعدادی از فرآیندهای مرسوم و غیر متعارف که در خطوط فرآوری صنایع غذایی با آن مواجه می شوند.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: مقدمه ای بر مهندسی فرایندهای غذایی
- نویسنده(ها): Albert Ibarz
- سال انتشار: 2014
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781439809181, 9781482219661
- تعداد صفحات: 714 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 10.1 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.