کتاب مقدمه ای بر مهندسی فرایندهای غذایی

99,000 تومان

دانلود کتاب Introduction to Food Process Engineering by Albert Ibarz مقدمه ای بر مهندسی فرایندهای غذایی که به بررسی مهندسی و شیمی صنایع مواد غذایی پرداخته است. اصول اساسی لازم برای مطالعه، درک و تجزیه و تحلیل اکثر عملیات واحد در حوزه مهندسی مواد غذایی را پوشش می دهد. این با دو هدف روشن در ذهن تصور شد: 1) ارائه همه موضوعات به صورت سیستماتیک، منسجم و متوالی به منظور ارائه یک پایگاه دانش عالی برای تعدادی از فرآیندهای مرسوم و غیر متعارف که در خطوط فرآوری صنایع غذایی با آن مواجه می شوند.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: مقدمه ای بر مهندسی فرایندهای غذایی
  • نویسنده(ها): Albert Ibarz
  • سال انتشار:  2014
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781439809181, 9781482219661
  • تعداد صفحات: 714 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  10.1 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب مقدمه ای بر مهندسی فرایندهای غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا