استفاده اقتصادی از محصولات مشترک غذایی (شیمی سبز)

99,000 تومان

دانلود کتاب The Economic Utilisation of Food Co-Products استفاده اقتصادی از محصولات مشترک غذایی از سری کتاب های مرجع شیمی سبز می باشد. این کتاب یک نمای کلی از وضعیت فعلی را با دیدگاه هایی از درون صنعت غذا و سیاست گذاران در فصل های مقدماتی ارائه می دهد. این با پنج فصل دنبال می شود که تکنیک های پردازش پیشرفته مدرن را بررسی می کند. فصل‌های بیشتر به گروه‌های غذایی جداگانه، از جمله غلات، روغن‌ها، برنج و ماهی اختصاص داده شده است و پتانسیل استفاده از محصولات مشترک تولید شده را بررسی می‌کند.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: استفاده اقتصادی از محصولات مشترک غذایی
  • نویسنده(ها): Peter Shuttleworth, Abbas Kazmi
  • سال انتشار:  2013
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9781849736152, 17577039
  • تعداد صفحات: 200 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  3.95  مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “استفاده اقتصادی از محصولات مشترک غذایی (شیمی سبز)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا