اسانس های روغنی: استخراج، مشخصه سازی و کاربردها

99,000 تومان

دانلود کتاب Essential Oils: Extraction, Characterization and Applications اسانس های روغنی: استخراج، مشخصه سازی و کاربردها در شیمی و اسانس های گیاهی و اسنشیال روغن های ضروری. شامل شانزده اسانس از گیاهان مختلف گیاهی و معطر، از جمله تکنیک های تولید، ترکیب و استخراج مانند تقطیر، شیمی و خواص، خصوصیات و کاربردها می باشد. این کتاب همچنین ایمنی، سمیت و مقررات آنها را در کنار مفاهیم تجارت، ذخیره سازی، پایداری و حمل و نقل ارائه می دهد. اسانس‌ها در گیاهان، استخراج و تجزیه و تحلیل، و روندهای فعلی در استفاده از اسانس‌ها، مانند عطر درمانی، استفاده در کشاورزی و غیر غذایی به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته‌اند. فصل‌های باقی‌مانده به اسانس‌های مختلف از جمله اسطوخودوس، نعناع فلفلی، چوب صندل، مرکبات، اکالیپتوس، درخت چای، میخک، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، چوب رز، درخت کاج، نعناع هندی، کلری و غیره اختصاص دارد.

این کتاب که توسط یک تیم جهانی از متخصصان روغن‌های ضروری ویرایش شده است، به گونه‌ای طراحی شده است که ابزاری کاربردی برای بسیاری از متخصصان مختلف باشد که روغن‌های ضروری را تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب: اسانس های روغنی: استخراج، مشخصه سازی و کاربردها
  • نویسنده(ها): Gulzar Ahmad Nayik PhD
  • سال انتشار:  2023
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 0323917402, 9780323917407
  • تعداد صفحات: 524  صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  11 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسانس های روغنی: استخراج، مشخصه سازی و کاربردها”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا