دانلود کتاب Biopolymers in Nutraceuticals and Functional Foods بیوپلیمرها در مواد مغذی و مواد غذایی کاربردی و بررسی کاربرد انواع پلیمر زیستی در شیمی مواد غذایی است. به عنوان یک نتیجه از خواص فیزیکی منحصر به فرد خود، تقلید غشاء بیولوژیکی مانند پلیمرهای زیستی در طیف گسترده ای از کاربردهای علمی و فناوری استفاده می شود. این کتاب جامع کاربردهای جدید پلیمرهای زیستی در تحقیق و توسعه محصولات غذایی کاربردی و غذایی در مقیاس صنعتی را پوشش میدهد. تمام بیوپلیمرهای اصلی غذایی از منابع گیاهی، حیوانی و دریایی شامل می شوند. پوشش همچنین شامل مکانیسمهای دارورسانی مبتنی بر پلیمرهای زیستی است که برای کاربردهای بیولوژیکی مانند تشخیص زیستی پاتوژنها، برچسبهای بیولوژیکی فلورسنت و تحویل دارو و ژن در نظر گرفته شده است.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: بیوپلیمرها در مواد مغذی و مواد غذایی کاربردی
- نویسنده(ها): Sreerag Gopi
- سال انتشار: 2022
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 9781839167812, 9781839168048, 9781839168055
- تعداد صفحات: 623 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 7.68 مگابایت
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.