کاربردهای نانوتکنولوژی در علوم لبنی: بسته بندی، پردازش و نگهداری

99,000 تومان

دانلود کتاب کاربردهای نانوتکنولوژی و فناوری نانو در علوم و صنایع لبنی و لبنیات برای بسته بندی، پردازش و نگهداری مواد غذایی و آموزش شیمی مواد غذایی و کاربرد نانو در آن است. Nanotechnology Applications in Dairy Science: Packaging, Processing, and Preservation در سال 2019 منتشر شده و طراحی شده است تا بینش جدیدی در مورد استفاده از فناوری نانو در علوم لبنیات و علوم غذایی ارائه دهد. بر کاربردهای فناوری نانو در بسته بندی و خشک کردن لبنیات و محصولات گوشتی، استفاده از نانوفیلتراسیون در صنایع لبنی و پردازش آب پنیر و کپسوله کردن لبنیات تمرکز دارد.

علاوه بر این، این کتاب درک لازم از جنبه ها و نگرانی های مختلف را با توجه به پیشرفت های جدید فناوری که فناوری نانو به صنایع لبنی کمک می کند، تسهیل می کند. همچنین چندین چالش را برطرف می کند که با توسعه مستمر کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی و لبنی برطرف می شود. فناوری نانو این پتانسیل را دارد که غذاهای سالم تر، ایمن تر و با طعم بهتر و همچنین بسته بندی بهتر غذا را ارائه دهد. همچنین نقش مهمی در ایمنی غذا و پایداری کشاورزی ایفا خواهد کرد. کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی نیز به دلیل ویژگی های فیزیکوشیمیایی منحصر به فرد مفید برای تعدادی از زمینه های دیگر، به پیشرفت چشمگیر در تحقیقات و فرمولاسیون مواد جدید کمک کرده است.

مشخصات کتاب

عنوان فارسی کتاب: نانوتکنولوژی در علوم لبنیات
نویسنده(ها): Lohith Kumar Dasarahally-HuligowdaMegh R. GoyalHafiz Ansar Rasul Suleria
سال انتشار: 2019
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 0429757808, 9780429757808
تعداد صفحات: 315 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 4.03 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کاربردهای نانوتکنولوژی در علوم لبنی: بسته بندی، پردازش و نگهداری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا