کاروتنوئیدهای غذایی: شیمی، بیولوژی و تکنولوژی

99,000 تومان

نویسنده(ها): Vanee Komolprasert
سال انتشار: 2015
تعداد صفحات: 314 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 12.1 مگابایت

دانلود کتاب کاروتنوئیدهای غذایی: شیمی، بیولوژی و تکنولوژی Food Carotenoids: Chemistry, Biology and Technology شامل بررسی خواص، ساختار و ویژگی انواع کاروتنوئید در مواد غذایی می باشد.

مشخصات کتاب   

عنوان فارسی کتاب: کاروتنوئیدهای غذایی: شیمی، بیولوژی و تکنولوژی
نویسنده(ها): Vanee Komolprasert
سال انتشار: 2015
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 9780841230248, 9780841230248
تعداد صفحات: 314 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 12.1 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کاروتنوئیدهای غذایی: شیمی، بیولوژی و تکنولوژی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا