خواص شیمیایی و عملکردی پروتئین های غذایی

99,000 تومان

نویسنده(ها): Zdzislaw E. Sikorski
سال انتشار: 2001
تعداد صفحات: 505 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 12.5 مگابایت

دانلود کتاب خواص شیمیایی و عملکردی پروتئین های غذایی Chemical and Functional Properties of Food Proteins شامل بررسی ویژگی و خواص انواع اجزا و افزودنی های غذایی و انواع پروتئین های غذایی می باشد.

مشخصات کتاب 

عنوان فارسی کتاب: خواص شیمیایی و عملکردی پروتئین های غذایی
نویسنده(ها): Zdzislaw E. Sikorski
سال انتشار: 2001
زبان نوشتاری: انگلیسی
شابک: 9781566769600, 1566769604
تعداد صفحات: 505 صفحه
فرمت کتاب: PDF
حجم فایل فشرده: 12.5 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “خواص شیمیایی و عملکردی پروتئین های غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا