- نویسنده(ها): Frederick A. Bettelheim, William H. Brown
- سال انتشار: 2015
- تعداد صفحات: 1066 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 56.4 مگابایت
کتاب شیمی عمومی، شیمی آلی و بیوشیمی ویرایش 11 یازدهم Bettelheim
99,000 تومان
دانلود کتاب شیمی عمومی، شیمی آلی و بیوشیمی ویرایش 11 یازدهم Bettelheim یکی از بهترین کتاب های مرجع و تخصصی شیمی عمومی می باشد. کتاب Introduction to General, Organic and Biochemistry 11th Edition که توسط بتلهایم Frederick A. Bettelheim، ویلیام برون William H. Brown، ماری کامپبل Mary K. Campbell نوشته و تالیف شده است منبعی مفید و کامل برای دانشجویان، اساتید و علاقمندان به یادگیری مفاهیم پایه و اصولی شیمی عمومی می باشد.
Gain a comprehensive understanding of chemistry and see how it relates to health science with INTRODUCTION TO GENERAL, ORGANIC, AND BIOCHEMISTRY. This bestseller features dynamic art, interesting examples, coverage of the latest issues, and a wide variety of medical and biological applications. As you explore topics such as botulin toxin as a cosmetic agent, implications for the use of antibiotics, the Atkins diet, and ultraviolet sunscreen, you will see how useful the study of chemistry is to so many aspects of your life.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی کتاب: فیبر پنبه: شیمی عمومی، شیمی آلی و بیوشیمی ویرایش یازدهم
- نویسنده(ها): Frederick A. Bettelheim, William H. Brown, Mary K. Campbell
- سال انتشار: 2015
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 1285869753, 9781285869759
- تعداد صفحات: 1066 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 56.4 مگابایت
فهرست مطالب کتاب
General Chemistry
chapter 1 Matter, Energy, and Measurement 1
chapter 2 Atoms 27
chapter 3 Chemical Bonds 58
chapter 4 Chemical Reactions 91
chapter 5 Gases, liquids, and Solids 117
chapter 6 Solutions and Colloids 147
chapter 7 Reaction Rates and Chemical Equilibrium 175
chapter 8 Acids and Bases 200
chapter 9 nuclear Chemistry 233
Organic Chemistry
chapter 10 organic Chemistry 260
chapter 11 Alkanes 273
chapter 12 Alkenes and Alkynes 298
chapter 13 Benzene and its derivatives 322
chapter 14 Alcohols, Ethers, and thiols 338
chapter 15 Chirality: the handedness of Molecules 358
chapter 16 Amines 376
chapter 17 Aldehydes and Ketones 389
chapter 18 Carboxylic Acids 404
chapter 19 Carboxylic Anhydrides, Esters, and Amides 423
Biochemistry
chapter 20 Carbohydrates 440
chapter 21 lipids 467
chapter 22 Proteins 497
chapter 23 Enzymes 534
chapter 24 Chemical Communications: neurotransmitters and hormones 555
chapter 25 nucleotides, nucleic Acids, and heredity 582
chapter 26 Gene Expression and Protein Synthesis 614
chapter 27 Bioenergetics: how the Body Converts Food to Energy 645
chapter 28 Specifc Catabolic Pathways: Carbohydrate, lipid, and Protein Metabolism 664
chapter 29 Biosynthetic Pathways 687
chapter 30 nutrition 701
chapter 31 immunochemistry 721
chapter 32 Body Fluids
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.