کتاب کربن دی اکسید Dense Phase فاز چگال: کاربردهای دارویی و غذایی

99,000 تومان

  • نویسنده(ها): Murat O. Balaban, Giovanna Ferrentino
  • سال انتشار: 2012
  • تعداد صفحات: 327 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 5.12 مگابایت

کتاب کربن دی اکسید Dense Phase فاز چگال: کاربردهای دارویی و غذایی Dense Phase Carbon Dioxide: Food and Pharmaceutical Applications از کتاب های مرجع و تخصصی شیمی در زمینه بررسی و آموزش مبانی و اصول کربن دی اکسید فاز متراکم می باشد. کتاب توسط  Murat O. Balaban, Giovanna Ferrentino نوشته و تالیف شده است.

Dense phase carbon dioxide (DPCD) is a non-thermal method for food and pharmaceutical processing that can ensure safe products with minimal nutrient loss and better preserved quality attributes. Its application is quite different than, for example, supercritical extraction with CO 2 where the typical solubility of materials in CO 2 is in the order of 1% and therefore requires large volumes of CO 2. In contrast, processing with DPCD requires much less CO 2 (between 5 to 8% CO 2 by weight) and the pressures used are at least one order of magnitude less than those typically used in ultra high pressure (UHP) processing.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی کتاب:  کربن دی اکسید فاز چگال: کاربردهای دارویی و غذایی
  • نویسنده(ها): Murat O. Balaban, Giovanna Ferrentino
  • سال انتشار: 2012
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9780813806495, 0813806496
  • تعداد صفحات: 327 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 5.12 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب کربن دی اکسید Dense Phase فاز چگال: کاربردهای دارویی و غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا