- نویسنده(ها):Grzegorz Bartosz
- سال انتشار: 2013
- تعداد صفحات: 570 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 7.07 مگابایت
کتاب اکسیدان ها و آنتی اکسیدان ها: خواص شیمیایی، زیستی و عملکردی
99,000 تومان
کتاب اکسیدان ها و آنتی اکسیدان ها: خواص شیمیایی، زیستی و عملکردی Food Oxidants and Antioxidants: Chemical, Biological, and Functional Properties از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه بررسی خواص، ویژگی و روش های سنتز انواع آنتی اکسیدان های غذایی می باشد. کتاب توسط Grzegorz Bartosz نوشته و تالیف شده است.
Food antioxidants are of primary importance for the preservation of food quality during processing and storage. However, the status of food depends on a balance of antioxidants and prooxidants occurring in food. Food Oxidants and Antioxidants: Chemical, Biological, and Functional Properties provides a single-volume reference on the effects of naturally occurring and process-generated prooxidants and antioxidants on various aspects of food quality.
مشخصات کتاب
- عنوان فارسی: اکسیدان ها و آنتی اکسیدان ها: خواص شیمیایی، زیستی و عملکردی
- نویسنده(ها): Grzegorz Bartosz
- سال انتشار: 2013
- زبان نوشتاری: انگلیسی
- شابک: 143988241X, 9781439882412
- تعداد صفحات: 570 صفحه
- فرمت کتاب: PDF
- حجم فایل فشرده: 7.07 مگابایت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.