کتاب تحولات پژوهشی مهندسی صنایع غذایی

99,000 تومان

  • نویسنده(ها): Terrance P. Klening
  • سال انتشار:  2008
  • تعداد صفحات: 356 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 15.7 مگابایت

کتاب تحولات پژوهشی مهندسی صنایع غذایی Food Engineering Research Developments از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی مواد غذایی در زمینه آموزش مبانی و بررسی جدیدترین پژوهش ها در شیمی مواد غذایی می باشد. کتاب توسط Terrance P. Klening نوشته  و تالیف شده است.

Food engineering refers to the engineering aspects of food production and processing. Food engineering includes, but is not limited to, the application of agricultural engineering and chemical engineering principles to food materials. Genetic engineering of plants and animals is not normally the work of a food engineer.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی: تحولات پژوهشی مهندسی صنایع غذایی
  • نویسنده(ها): Terrance P. Klening
  • سال انتشار:  2008
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 1600219063, 9781600219061
  • تعداد صفحات: 356 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده: 15.7 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب تحولات پژوهشی مهندسی صنایع غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا