کتاب شیمی طعم و مزه قهوه Ivon Flament

99,000 تومان

  • نویسنده(ها): Ivon Flament
  • سال انتشار:  2001
  • تعداد صفحات: 410 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  17.8 مگابایت

کتاب شیمی طعم و مزه قهوه Ivon Flament از سری کتاب های مرجع و تخصصی شیمی در زمینه Coffee Flavor Chemistry خواص و کاربردها و ساختار شیمیایی قهوه و خوشبویی آن می باشد. این کتاب توسط ایون فلمنت نوشته و تالیف شده است.

This, the first comprehensive review of coffee flavor chemistry is entirely dedicated to flavor components and presents the importance of analytical techniques for the quality control of harvesting, roasting, conditioning and distribution of foods.

مشخصات کتاب

  • عنوان فارسی: شیمی طعم و مزه قهوه
  • نویسنده(ها): Ivon Flament
  • سال انتشار:  2001
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • شابک: 9780471720386
  • تعداد صفحات: 410 صفحه
  • فرمت کتاب: PDF
  • حجم فایل فشرده:  17.8 مگابایت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب شیمی طعم و مزه قهوه Ivon Flament”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا