Biochemistry of Beer Fermentation
- نویسنده(ها): Eduardo Pires, Tomáš Brányik
- ویرایش: 1
- سال انتشار: 2015
- تعداد صفحات: 82 صفحه
- تعداد فصل ها: 3 فصل
- فرمت فایل: PDF
- حجم فایل فشرده: 2.77 مگابایت
99,000 تومان
Biochemistry of Beer Fermentation
کتاب بیوشیمی تخمیر آبجو Biochemistry of Beer Fermentation از سری کتاب های مرجع و تخصصی بیوشیمی که در سال 2015 از سوی انتشارات springer و توسط Eduardo Pires, Tomáš Brányik نوشته و تالیف شده است.این کتاب انواع روش های بیوشیمیایی و کاتالیز کردن اکثریت واکنش های شیمیایی که در تمام مراحل تولید آبجو رخ می دهد و آن را به آبجو تبدیل می کند را بررسی می کند. این کتاب نه تنها خوانندگان را با یک مرور کلی از کل فرایند بیوشیمیایی که در تخمیر آبجو حضور دارد، فراهم می کند، بلکه آخرین یافته ها را در زمینه خواص آبجو نیز به خوانندگان ارائه می کند.
مشخصات کتاب
Biochemistry of Beer Fermentation
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.