دانلود کتاب طعم دهنده ها: تولید، ترکیب، کاربردها و قوانین ویرایش 2 دوم Herta Ziegler

99,000 تومان

  • عنوان انگلیسی: Flavourings: Production, Composition, Applications, Regulations, 2nd Edition
  • نویسنده(ها): Herta Ziegler
  • ویرایش: 2
  • سال انتشار:  2007
  • تعداد صفحات: 853 صفحه
  • تعداد فصل ها:  7 فصل
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده:  25.7 مگابایت
  • نحوه دریافت: دریافت فوری و آنی لینک دانلود بعد از پرداخت

کتاب طعم دهنده ها: تولید، ترکیب ، کاربردها و قوانین ویرایش 2 دوم نوشته و تالیف Herta Ziegler از سری کتاب های تخصصی و مرجع شیمی صنعتی در زمینه روش های تولید انواع طعم دهنده در شیمی غذایی می باشد. کتاب Flavourings: Production, Composition, Applications, Regulations, 2nd Edition در سال 2007 از سوی انتشارات wiley منتشر شده است.

تقاضا برای طعم دهنده ها در طول سال های گذشته به طور مداوم افزایش یافته است که به دلیل تغییرات چشمگیر ناشی از یک سبک زندگی صنعتی بیشتر شده است: مصرف کننده به تجربیات جالبی، سالم، لذت بخش، هیجان انگیز و کاملا جدید تبدیل شده است.
این کتاب به دانش کارشناسان نزدیک به 40 متخصص با زمینه های هر دو صنعت و دانشگاهی می پردازد و بینش جامعی در زمینه تولید، پردازش و استفاده از طعم های مختلف مواد غذایی ارائه می دهد. روش های کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت به طور دقیق مورد بحث قرار می گیرد. نویسندگان همچنین بر روش های تحلیلی معمولی و نوآورانه که در این زمینه و در نهایت بر جنبه های سم شناسی، حقوقی و اخلاقی مورد استفاده قرار می گیرند تمرکز می کنند. مراجعه به تاریخ به ادبیات مربوطه و یک موضوع جامع در کتاب کامل شده است.

 

مشخصات کتاب:

  • عنوان انگلیسی: Flavourings: Production, Composition, Applications, Regulations, 2nd Edition
  • عنوان فارسی :  طعم دهنده ها: تولید، ترکیب ، کاربردها و قوانین ویرایش 2
  • نویسنده(ها): Herta Ziegler
  • ویرایش: 2
  • سال انتشار:  2007
  • زبان نوشتاری: انگلیسی
  • تعداد صفحات: 853 صفحه
  • تعداد فصل ها:  7 فصل
  • فرمت فایل: PDF
  • حجم فایل فشرده:  25.7 مگابایت
  • نحوه دریافت: دریافت فوری و آنی لینک دانلود بعد از پرداخت

 

فهرست مطالب و عناوین فصل های کتاب

 

INTRODUCTION
Dynamics in the Business with Taste
MANUFACTURING PROCESSES
Physical Processes
Biotechnological Processes
RAW MATERIALS FOR FLAVOURINGS
Introduction
Flavouring Ingredients
Non flavouring Ingredients
BLENDED FLAVOURINGS
Introduction
Fruit Flavours
Other Blended Flavourings
APPLICATIONS
Introduction
Flavourings for Beverages
Flavourings for Confectioneries, Baked Goods, Ice-cream and Dairy Products
Flavouring of Bouillons, Soups and Sauces
QUALITY CONTROL
Sensory Analysis in Quality Control
Analytical Methods
Microbiological Testing
LEGISLATION AND TOXICOLOGY
Introduction and Definitions
Toxicological Considerations
FAO/WHO and Council of Europe
European Union
America
Asia
South Africa and Australia
Religious Dietary Rules
Index

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود کتاب طعم دهنده ها: تولید، ترکیب، کاربردها و قوانین ویرایش 2 دوم Herta Ziegler”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا