دانستنی های شیمی
حفاظت شيميايي از ميوه ها
– چرا پوست میوه ها پلاسیده می شود؟
– چرا میوه های شسته شده از میوه های نشسته زودتر پلاسیده می شود؟
– آیا ماده ی خاصی روی میوه ها وجود دارد که با شستن پاک می شود؟
– اگر چنین ماده ای وجود دارد ساختارش چیست؟
– آیا هر ماده ای چون گرد و خاک و … می تواند از پلاسیدگی جلوگیری کند؟
لینک کوتاه مطلب
برای کپی کلیک کنید
لینک های دانلود
رمز فایل: www.jamshimi.ir
حفاظت شيميايي از ميوه ها
رمز این فایل:www.jamshimi.com
منبع مطلب
تهيه كننده:سيد عدنان موسوي دبيرستان حلي تهران