دانستنی های شیمی

حفاظت شيميايي از ميوه ها

حفاظت شيميايي از ميوه ها

– چرا پوست میوه ها پلاسیده می شود؟

– چرا میوه های شسته شده از میوه های نشسته زودتر پلاسیده می شود؟

– آیا ماده ی خاصی روی میوه ها وجود دارد که با شستن پاک می شود؟

– اگر چنین ماده ای وجود دارد ساختارش چیست؟

– آیا هر ماده ای چون گرد و خاک و … می تواند از پلاسیدگی جلوگیری کند؟

 

 

4.9/5 - (139 امتیاز)
لینک های دانلود

رمز فایل: www.jamshimi.ir

حفاظت شيميايي از ميوه ها

براي دريافت اينجا كليك كنيد

رمز این فایل:www.jamshimi.com

منبع مطلب

تهيه كننده:سيد عدنان موسوي دبيرستان حلي تهران

به کانال بزرگ تلگرام جم شیمی بپیوندید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا