دانلود جزوه آموزش اندازه گیری غلظت پروتئین به روش لوری Lowry
دانلود جزوه آموزش اندازه گیری غلظت پروتئین به روش لوری Lowry که به زبان فارسی و با تمامی جزئیات روش های سنجش غلظت انواع پروتئین ها را شرح و بررسی کرده است را در ادامه از جم شیمی دریافت نمایید. این جزوه در ابتدا روش ساخت معرف های مورد نیاز در تست لوری Lowry را شرح و آموزش داده است و در ادامه مراحل انجام آزمایش و کالیبراسیون دستگاه را مورد بررسی قرار داده است.
آزمایش (Lowry (1951 یک آزمایش پروتئینی است که اغلب برای سنجش پروتئین ها مورد استفاده قرار می گیرد. برای مدتی انتخاب روش انتخاب پروتئین دقیق برای کسرهای سلولی، کروماتوگرافی، آماده سازی آنزیم و غیره بود. تست (bicinchoninic acid (BCA بر اساس همان پروتئین است و می تواند در یک مرحله انجام شود. با این حال، Lowry اصلاح شده به طور کامل در دمای اتاق انجام می شود.
برای دانلود جزوه آموزش اندازه گیری غلظت پروتئین به روش لوری Lowry روی لینک های دانلود کلیک کنید.
لینک کوتاه مطلب
دانلود جزوه آموزش اندازه گیری غلظت پروتئین به روش لوری Lowry با حجم 702 کیلوبایت