خانه / شیمی دانشگاه / شیمی عمومی / آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ

آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ

آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ
آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ

آزمایش رامسی -یانگ  آزمایشی است برای بررسی تغییرات نقطه جوش با تغییرات فشار بخار که هدف از این آزمایش ، استفاده از روش رامسی – یانگ برای محاسبه ی گرمای نهان تبخیر می باشد یک جسم مایع ، در یک دمای مشخص و معین تغییر حالت پیدا کرده و تبخیر میشود. این دمای معین ، همان نقطه ی جوش جسم مایع است . تغییر حالت از مایع به بخار زمانی انجام میگیرد که فشار بخار مایع با فشار محیط برابر شود .
زمانی که فشار محیط بنا به هر دلیلی کاهش پیدا کند ، فشار بخار ماده سریعتر با فشار محیط برابر میشود ، یعنی زودتر به جوش می آید ، نهایتا نقطه ی جوش نیز پائین می آید . این تغییرات دمایی نسبت به تغییرات فشار توسط فردی بنام کلاپیرون بررسی شده است .

ابزار و مواد لازم برای آزمایش رامسی -یانگ : اتانول ، دستگاه رامسی – یانگ

برای مشاهده آزمایش بررسی تغییرات نقطه جوش نسبت به تغییرات فشار به روش رامسی یانگ و شرح کار و تئوری آزمایش و دانلود فایل PDF روی لینک های دانلود کلیک کنید


ا ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (امتیازی داده نشده)
لینک های دانلود
به کانال تلگرام جم شیمی بپیوندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code